SERVER1 migrálás (Folyamatban lévő)
 • Prioritás - Magas
 • Érintő Szerver - NVMeSSD
 • Tisztelt Ügyfeleink,

  ezúton tájékoztatjuk Önöket, hogy rendkívüli karbantartást végzünk a SERVER1-es (NVMeSSD) azonosítójú szerverünkön. A karbantartás alatt előfordulhatnak átmeneti problémák (SSL tanúsítvány hiba, lassú betöltés, MySQL adatbázis csatlakozási problémák, stb.). Mivel a karbantartás jelen esetben tőlünk függetlenül történik, és az befolyásolja az API rendszerünket, ezért az új szolgáltatások értékesítését, felfüggesztését bizonytalan ideig, de legfeljebb az eset lezárásáig szüneteltetjük.

  Az elmúlt hónapokban tapasztalható volt kapcsolati ingadozás bizonyos napokon, ezért kollégáinkkal és partnereinkkel folyamatosan azon dolgozunk, hogy a probléma orvosolásra kerüljön. Ennek egyik reméljük végső lépése, hogy a szerver adatközponton belül migrálásra kerül. Bár maga a migrálást (melyet nem mi végzünk) nem így és nem mára terveztük, feltételezem, hogy szervezeten kívül történt valamilyen félreértés. (FONTOS FRISSÍTÉS!!! *)

  A körülmények és a pontos okok feltárása érdekében felvettük a kapcsolatot az adatközponttal, mihelyst megérkezik a válasz, pontosítjuk az esetet.

  Az esetleges kellemetlenségekért szíves elnézésüket kérjük!

  Üdvözlettel:
  Balogh Richárd
  BitHost Magyarország

  Update (2020-07-27 12:14):

  Ügyfél kérdésre válaszolva a probléma nem érintette a levelező rendszert, így a levelek kézbesítése (in-out) problémamentesen zajlik. A probléma miatt a cpanel, webmail linkek nem elérhetőek sajnos, viszont az alábbi címeken problémamentesen működik a rendszer:

  Cpanel: https://cpanel.bithost.hu:2083/

  Webmail: https://cpanel.bithost.hu:2096/

  *Update 2 (2020-07-27 12:40):

  Az adatközponttól most kaptuk az információt, hogy sajnálatos módon egy hardver hiba történt, és emiatt azonnali beavatkozást igényelt az eset, így a probléma mihamarabbi javítása érdekében hajtották végre a migrációt. A problémák kezelése folyamatban van, így kérjük, hogy amennyiben bármilyen problémát tapasztal, vegye fel velünk a kapcsolatot. A szervert 48 órán keresztül monitorozzuk, illetve várjuk a visszajelzéseket.

 • Dátum - 2020-07-27 11:46
 • Utoljára frissítve - 2020-07-27 12:45

Powered by WHMCompleteSolution