WordPress hibák

Tisztelt Ügyfeleink, többen is jelezték, hogy problémát tapasztaltak WordPress alapú weboldalukon. Az esetet kivizsgálva megállapítottuk, hogy nem szerver hiba miatt jelentkeznek a jellemzően kinézettel kapcsolatos hibák, hanem a frissen kiadott WP 5.5-ös verziójában keresendő a hiba. Maga a hiba több ezer, de akár tízezer ... Több... »

18th Aug 2020
Névszerver változás és egyéb fontos információk

Tisztelt Ügyfelünk, ezúton tájékoztatjuk Önt, hogy szervereinken az elmúlt napokban karbantartást végeztünk, és számos változást léptettünk életbe. Talán az egyik legfontosabb, hogy az NVMeSSD szerveren lévő összes felhasználó és tárhely korlátait teszt jelleggel növeltük, így a korábbi 512 IOPS 1024-et, a 2 MB/s ... Több... »

14th Aug 2020
Szolgáltatás átalakítás

Tisztelt Ügyfeleink,

tájékoztatjuk Önöket, hogy a termékeink módosítása miatt az ügyfélkapu rendszerünkben eltávolításra kerültek egyes szolgáltatások. A új szolgáltatásokat összhangban fogjuk feltölteni a főoldalon lévő tartalommal. Ha ajánlatot szeretne kérni, keressen minket bizalommal!

Üdvözlettel: BitHost

5th Júl 2020
ÁSZF és adatvédelmi dokumentumok

Kedves Ügyfeleink! Tájékoztatjuk Önöket, hogy az ÁSZF és az adatvédelmi nyilatkozat átkerült a BitHost fpoldalra, mely dokumentumok a következő linken keresztül elérhetőek: Szerződési feltételek: https://www.bithost.hu/aszf-tarhely/ Adatvédelmi: https://www.bithost.hu/adatvedelmi-nyilatkozat/ Üdvözlettel: BitHost Több... »

17th Jún 2020
Új SSD csomagok

Kedves Ügyfeleink, kérésüket meghallgatva összeállítottuk az új SSD csomagokat. A fejlesztésnek köszönhetően a csomagok sokkal nagyobb tárterületet, és sávszélességet engednek meg, illetve jelentősen növeltük a tárhelyenkénti egyéb korlátokat. A régi csomagokat 2020. 06. 01-ig értékesítjük. Tekintsék meg új ... Több... »

9th Máj 2020
SERVER2 ismételt karbantartás

Tisztelt Ügyfeleink, szeretnénk Önöket tájékoztatni, hogy ismételten karbantartást végzünk a SERVER2 azonosítójú szerverünket. A mostani bővítésünknél szerverünket hálózati oldalról fogjuk inkább fejleszteni, így holnapi naptól 1 GBPS hálózaton keresztül fog üzemelni a rendszer, továbbá teljes DDoS védelmet kap, ... Több... »

27th Ápr 2020
SSD tárhelyek bővítése

Kedves Ügyfeleink,

meghallgattuk kéréseiket, így elkezdtük átgondolni az SSD tárhelyeket mind tárterület mind pedig ár szempontjából.

Hamarosan jelentkezünk az új csomagokkal!

BitHost Magyarország

24th Ápr 2020
SERVER2 karbantartás

Tisztelt Ügyfeleink, nagy örömmel szeretnénk Önöket tájékoztatni, hogy a SERVER2-es szerverünket fejlesszük, így 2020. április 24-én 17:30 perctől a munkálatok elvégzéséig szerverünk és az azon futó weboldalak, szolgáltatások korlátozottan lesznek csak elérhetőek. A karbantartásnak köszönhetően új lehetőségek ... Több... »

23rd Ápr 2020
VÁLTOZÁS! - Barion fizetési lehetőség

Kedves Ügyfeleink,   szeretnénk Önöket tájékoztatni, hogy határozatlan időre leállítjuk az ügyfélkapun keresztül történő Barion fizetési lehetőséget. Ügyfélkapun keresztül természetesen van lehetőség PayPalon keresztül fizetni, viszont kihasználva az új számlázási rendszerünk, a Billingo által kínált ... Több... »

7th Ápr 2020
Fontos változás!

Tisztelt Ügyfeleink! Ezúton tájékoztatjuk Önöket, hogy a korábban az Önök szolgáltatásait kezelő Richárd Rádió Non-Profit Médiaszolgáltató Egyesület (székhely: 9072 Nagyszentjános, Arany János utca 57., adószám: 18906956-1-08) a továbbiakban nem folytatja webhoszting szolgáltatást nyújtó tevékenységét, ezért a ... Több... »

14th Márc 2020

Powered by WHMCompleteSolution