Tiszelt Ügyfeleink,

 

Több szolgáltatópartnerünk, illetve mi is észleltük, hogy megtévesztő üzenetek terjednek a Webmail vagy cPanel fiók letiltásáról. A küldött e-mailek hasonlóak a cPanel rendszereink által küldött e-mail üzenetekhez, azonban ezen megtévesztő üzeneteket adathalász céllal küldik. Kérjük, hogy ezeket az üzeneteket hagyják figyelmen kívül, és azonnal töröljék ki email fiókjukból.

 

Honnan lehet tudni, hogy csaló email érkezett?

1. A feladó email címe gyanús. 

2. A fizetési linkek gyanúsak és ismeretlenek (nem Barion vagy egyéb általunk használt fizetési oldal)

3. A csaló emailben említett tétel ismeretlen az Ön számára, vagy nem aktuális a fizetése (a díjbekérőket Billingo-n keresztül küldjük ki)

4. A csaló email sürgeti, hogy változtassa meg jelszavát, vagy bejelentkezési adatait, úgy, hogy közben megadja azokat.

 

A mostani csaló emailek a Webmail vagy cPanel-nek álcázott címről jönnek, amik megtévesztőek lehetnek. Ha az emailben szereplő linkre kattint, az átviszi Önt egy bejelentkezési oldalra, ami nem egyezik az eredeti ügyfélkapuval! 

Fontos, hogy semmi esetre se adja meg bejelentkezési, vagy bankkártya adatait ezeken az oldalakon!

 

Továbbá tájékoztatjuk Önöket, hogy a BitHost Magyarország csak az ügyfélkapun keresztül bonyolítja le a fizetéseket az ugyfelkapu.bithost.hu webcímen keresztül. A kiállított számláikat és azok státuszát a felhasználói fiókjukba bejelentkezve bármikor látják, ezért ilyen e-mailek esetében fontos ellenőrizni az aktuális, nálunk mutatott egyenleget. Továbbá a fiókokkal kapcsolatos tájékoztató leveleket csak az ügyfélkapu rendszerünkből küldjük ki, mely lehet a kapcsolat@bithost.hu vagy pedig az ugyfelkapu@bithost.hu. A díjbekérőket vagy ezeken e-mail címen keresztül, vagy a Billingoból küldjük ki. Óvintézkedés gyanánt az elkövetkező napokban minden fizetési felületünkön megjelenítjük a logónkat, ezzel is azonosítva azt, hogy megfelelő helyen keresztül történik a fizetés.

 

Amennyiben csalás áldozata lett, vagy ilyen üzenete érkezett, kérjük, a lehető leghamarabb vegye fel ügyfélszolgálati csapatunkkal a kapcsolatot, hogy tudjunk segíteni a megoldásban!

 

Üdvözlettel:

BitHost MagyarországPéntek, Február 26, 2021

« Vissza